POLICIJA INFORMĒ

23. jūlijā saņemta informācija, ka Ogrē, Lapu ielā, sieva, būdama alkohola reibumā, konfliktē ar vīru. Ierodoties adresē, likumsargi sastapa dzīves draugus, kuri paskaidroja, ka lietojuši alkoholu, notikusi asāka vārdu pārmaiņa un radies konflikts. Ar abiem veiktas pārrunas un ieteikts doties gulēt katram savā istabā, pārdomāt notikušo un izrunāties no rīta, skaidrā prātā. 

Neielaiž bijušo draudzeni

23. jūlijā saņemta informācija, ka Ogrē, Turkalnes ielā, daudzdzīvokļu mājā nepazīstama sieviete klauvējas pie durvīm. Ierodoties adresē, likumsargi sastapa sievieti, kura sēdēja uz mājas kāpnēm. Viņa paskaidroja, ka atbraukusi pie vīrieša, ar kuru kādreiz bijusi kopā, bet tagad viņš nelaiž iekšā. Noskaidrota sievietes personība un tas, ka viņa dzīvo Aizkrauklē. Veiktas pārrunas un dāmai ieteikts doties uz Ogres dzelzceļa staciju un ar vilcienu braukt mājās. Sieviete apstiprināja, ka nauda biļetei viņai ir, un devās uz dzelzceļa staciju.

Trokšņo kāpņu telpā

23. jūlijā saņemta informācija, ka Rembatē, Ķeguma ielā, persona alkohola reibumā trokšņo kāpņu telpā un pie mājas. Ierodoties adresē, nama iedzīvotāji norādīja uz tālāk esošu personu, kura bija stiprā alkohola reibumā. Persona lūdza viņu nogādāt mājās, jo pats nav spējīgs turp tikt. Pārbaudīti vīrieša dati, un viņš nogādāts dzīvesvietā.

Sūdzas par konfliktu dzīvoklī

23. jūlijā saņemta informācija, ka dzīvoklī Ogrē, Skolas ielā, starp personām notiek konflikts, iespējams, kautiņš, kā arī tiek lietots alkohols. Ierodoties adresē, likumsargus sagaidīja vīrietis, kurš paskaidroja, ka sievas dēls dzīvoklī uzvedies agresīvi un salauzis mēbeles. Ieejot dzīvoklī, nekas neliecināja par tā demolēšanu. Dzīvoklī atradās sieviete, kura nosauca 1999. gadā dzimušā dēla personas datus. Dēla nebija mājās. Veiktas pārrunas.

Makšķerē ugunsdzēsēju dīķī

23. jūlijā saņemta informācija, ka Tīnūžos, Liepu ielā, vīrietis makšķerē ugunsdzēsēju dīķī, kas iedzīvotājiem nepatīk. Apsekota apkārtne, sastapta viena no mājas iedzīvotājām, kura paskaidroja, ka viņai nepatīk, ka šeit nāk cilvēki, kuri te nedzīvo. Kundzei paskaidrots, ka nevienam nav aizliegts apmeklēt publisko dīķi un tas nav pārkāpums.

Ziņas

Viedokļi

Lasāmgabali

Sludinājumi